Butlletí 7. Juliol 2024

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí per veure la versió web.


 

Entrevista


 

Carolyn Daher: "La Taula de Salut i Natura ha d'ajudar a definir com aplicar els resultats de la recerca científica a la pràctica" 

 

Parlem amb Carolyn Daher, especialista en salut  pública i coordinadora  de la Iniciativa de Planificació Urbana, Medi Ambient i Salut al centre de recerca Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

 

Llegir més

 

Actualitat

 

Ha estat constituïda la Taula de Salut i Natura en Infància, Adolescència i Joventut (TSNIAJ)

 

Comença a caminar la primera taula temàtica sorgida en el marc de la Taula de Salut i Natura de Catalunya.

Vols sumar-t'hi?

 Llegir més

 

Reserva la data: 2ª trobada de Salut i Natura a Girona el 25 de setembre

 

El setembre ens trobem les persones interessades en la intersecció entre la salut i la natura a Catalunya per compartir coneixements i experiències al voltant de la prescripció de natura. 

Llegir més

 

Signants

 

XARXA DE CIUTATS I POBLES CAP A LA SOSTENIBILITAT

Punta de llança en la transformació dels municipis.

 

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és una associació de municipis compromesos amb el medi ambient i el desenvolupament sostenible. Representa un espai de cooperació i intercanvi per discutir problemes, inquietuds i necessitats, afrontant, també, la naturalització dels municipis i la relació entre salut i natura i compartint el coneixement a través del seu popular portal Sostenible.cat.

 Llegir més

 

SOM MAR

Salut i mar, la proposta de l'associació Som Mar

 

Descobrim SOM MAR, associació de Llançà, que treballa per restablir el respecte al nostre entorn natural, sensibilitzar sobre la importància de preservar l'ecosistema marí i destacar els beneficis del mar per a la salut integral.

Llegir més

 

CENTRE TEMÀTIC DE SALUT I MEDI AMBIENT DE L'AGÈNCIA EUROPEA DE MEDI AMBIENT

Mapejant la infraestructura verda, la contaminació per soroll o les àrees tranquil·les de les ciutats que afecten la salut.

 

Descobeix aquest centre de recerca de l'Agència Europea de Medi Ambient que analitza la relació entre salut i natura a escala europea, centrant-se en la infraestructura verda i els elements estressors ambientals.

Llegir més

 

ANIGAMI

Una empresa diferent que també posa en valor la contemplació i el silenci en la natura

 

Des de l'entorn natural privilegiat al cor de Collsacabra Anigami ofereix experiències a la natura, aposta per la conservació del medi, el consum responsable i compta amb una filosofia empresarial humanista. La seva visió incorpora també, la connexió entre salut i natura.

Llegir més

 

La Taula de Salut i Natura


 

Uneix-te a la llista de distribució Salut i Natura

 

Sigues part de la nostra comunitat dedicada a visibilitzar i aprofundir en la relació entre salut i natura i potenciar el desenvolupament de projectes basats en la natura per millorar la salut individual i comunitària. Uneix-te a la nostra  llista de distribució per estar sempre al dia amb els articles més recents i les comunicacions de la Taula.

 Llegir més

 

Ens fem ressò

 

     FORMACIONS

 

​​​​​

​​​​​

Voleu fer xarxa salut i natura?

Us convidem a:

  1. Adherir-vos a la Declaració sobre la interdependència entre salut i natura a Catalunya.
  2. Fer-nos arribar les vostres accions, projectes, iniciatives, proves pilot... per al recull que estem fent per facilitar el treball col·lectiu.
  3. Contactar-nos si voleu fer difusió del vostre projecte, busqueu col·laboradors, voleu contribuir a crear coneixement entorn del binomi salut i natura...!

 

 

Taula Salut i Natura

www.taulasalutinatura.cat / info@taulasalutinatura.cat

Si voleu deixar de rebre aquest butlletí, aquí podeu cancel·lar la vostra subscripció